Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri, "Minik Yüreklerden Cesur Yüreklere Projesi" kapsamında Bingöl’de görev yapan polis ve askerlere kendi yaptıkları resimleri ve yazdıkları mektupları gönderdi. 

Anaokulu öğrencilerinin, Bingöl’de terörle mücadele eden asker ve özel harekat polislerine gönderdikleri duygu yüklü resimler ve yüreklerinden dökülen duygu dolu mektuplar yerine ulaştı.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ve Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne uluşan resimler ve mektuplar görevliler tarafından teslim alındı.

Özel harekat polisleri ve komandolar miniklerden gelen mektupları okudu ve resimlere baktı.

Polisler ve askerler çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını dile getirdi ve Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencilerine teşekkür etti.

Polis ve askerler resimler ve mektuplarla bir video yayınlayarak minik yüreklere teşekkür etti.

‘’Bizi çok duygulandırdılar’’

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger de minik öğrencilerin kendilerini çok duygulandırdığını dile getirerek, ‘’Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok duygulandırdılar. Askerimizin, polisimizin, güvenlik güçlerimizin buralarda yalnız olmadığını, arkasında bu millettin yavrularının, bu milletin kendisinin desteğinin olduğunu hissettirdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Gözlerinden öpüyorum hepsinin. Ayrıca bu öğrencileri yetiştiren anne babalarına, öğretmenlerine ve okul idarecilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu vatanseverlik duygusunu, bu bayrak sevgisini bu yavrularımıza aşılayan herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

Ayrıca Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencilerini Bingöl’de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını da dile getirdi.

Necati ERMİŞ