Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Yüksel Sağlam ve yarışmada öğrencilere rehberlik eden Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ramazan Yıldırım ile proje ekibinde yer alan öğrencilerin katıldığı ziyarette, yarışma ve öğrencilerin projeleri hakkında İl Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler verildi.

Akıllı Teknolojiler Sağlık ve Akıllı Teknolojiler Sosyal Alan kategorilerinde Türkiye birinciliği, Akıllı Teknolojiler Sağlık kategorisinde ise Türkiye üçüncülüğü alarak Karaman’a başarıyla dönen proje ekibini tebrik eden İl Müdürü Çalışkan, her alanda yılsonu etkinliklerinin bolca yapıldığı bu dönemde yeni başarı hikâyelerinin yazılmasının mutluluğu ve heyecanını yaşadığını dile getirdi.

“BAŞARI YOLUNDA YOLCULUĞUNUZ DAİM OLSUN”

Öğrencilerden yarışmaya katılım konusunda bilgilerle Sivas’taki izlenimlerini dinleyen Çalışkan “İlkeli ve başarılı bir okul olan Zübeyde Hanım Ortaokulumuz yöneticileri ve öğretmenleri başta olmak üzere öğrencilerimize çalışmaları için teşekkür ediyorum. Başarı, üzerine koyarak ilerlediğinizde oluşuyor. Bu başarılar gösteriyor ki Ramazan Hocamızın önderliğinde 6. 7. sınıftan itibaren kendilerine hedef belirleyen öğrencilerimizin gelecekleri daha parlak olacak. Hiçbir zaman en iyisini elde etmiş başarıda sona ulaşmış olmazsınız. Daima daha iyisi için çaba gösterecek, sürekli yenilenerek zamanın şartlarına göre en iyiyi elde edeceksiniz inşallah. Yeter ki başarı yolunda yolculuğunuz daim olsun. Başarı er ya da geç ardından gelecektir.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, öğrencilere verilen hediyelerin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.