Öğretmenevinde düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Necmeddin Acad, Haşim Tunca ile il millî eğitim müdürlüğü çalışanları katıldı.

Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Necmeddin Acad hizmetlerinden dolayı Zeliha Köşker Yılmaz’a teşekkür etti.

Necmeddin Acad, "Zeliha Hanım ile bir dönem insan kaynakları şubesinde birlikte çalıştık. Kendisi kurumda sevilen ve saygı duyulan, işini severek yapan bir kişiydi. Zeliha Hanım’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hayatında eşiyle birlikte huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Necmeddin Acad'ın konuşmasının ardından söz alan Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca, Zeliha Hanım’ın kurumun Zeliha ablası olarak gönüllere taht kurduğunu söyledi. Tunca, "Zeliha Hanım birlikte uyumlu bir şekilde çalıştığımız ve işini layıkıyla yapan bir kardeşimizdi. Kurumda bizlerle olsun mesai arkadaşlarıyla olsun güzel anılar biriktirdi. Bundan sonraki yaşamında Zeliha Hanım'a ve ailesine güzel ve sağlıklı günler diliyorum." diye konuştu.

Kendisi için düzenlenen program dolayısıyla İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Necmeddin Acad ile Haşim Tunca'ya ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Zeliha Köşker Yılmaz, kurumdan güzel anılarla ayrıldığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Zeliha Köşker Yılmaz, "Düzenlenen bu program için herkese ayrı ayrı teşekkür diyorum. Sizlerle çalıştığım süre zarfında güzel anılarımız oldu. Hepinizi çok seviyorum. Hakkınızı helal ediniz." ifadelerini kullandı.

Program, emekli olan Zeliha Köşker Yılmaz'a İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Necmeddin Acad ile Haşim Tunca tarafından verilen plaket ve hediye ile sona erdi.