EĞİTİMDE FARK OLUŞTURANLAR YARIŞMA PROGRAMI
Müdürlükten yapılan açıklamada;''İlimiz genelindeki tüm okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında çalışan öğretmen ve idarecilerin sınıfta, okulda, okul dışında öğretme ve öğrenme ortamlarını zenginleştirmek, bir araya gelerek iletişim ve işbirliği temelinde yeni öğrenme ortamları oluşturmak, eğitim kurumlarında sunulan hizmetlerin kalitesini artırarak ve ilimizin başarı seviyesinin yükseltilmesine katkıda bulunma amacı ile “Eğitimde Fark Oluşturanlar Yarışması” gerçekleştirilecektir.
Düzenlenen yarışmaya bireysel, ekip halinde veya kurumsal olarak 1 Haziran-15 Haziran 2012 tarihleri arasında http://karaman.meb.gov.tr/ sayfasında yayınlanacak başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Başvuruya ek olarak paylaşılmak istenen dokümanlar (fotoğraflar, öğrenci çalışmalarından örnekler vb.) olursa CD ortamında, en geç 15.06.2012 saat 17.00’de Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Biriminde olacak şekilde gönderilecektir.
Yarışmaya sunulacak iyi uygulamalar/materyaller, 5 kişiden oluşturulacak bir komisyon tarafından 18.06.2012-28.06.2012 tarihleri arasında değerlendirilerek ödüller komisyon tarafından okulöncesi, ilköğretim 1.-4. sınıflar, ilköğretim 5.-8. sınıflar ve ortaöğretim olmak üzere dört kategori halinde belirlenecektir. Her bir başvuru alanında sadece bir ödül verilecektir. Ödüllendirme töreni 29.06.2012 tarihinde yapılacaktır,''dendi.