Salgın sürecinde uzaktan eğitime katılım imkânı bulamayan, okullar tarafından tespiti yapılmış 130 öğrenciye tablet dağıtılacak. Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret ederek tabletleri teslim etti.

“Devletimizin sağladığı desteğin yanında iş dünyasının desteği bizim için çok kıymetli”

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, kurum ve kuruluşların ortak çalışmalarının önemine değinerek eğitime sağlanan desteğin ilerleyen süreçte öğrencilere katma değer olarak geri döneceğini ifade etti.  Çalışkan, “Öğrencilerimizin, uzaktan eğitimi döneminde salgından asgari derecede etkilenmesi için Bakanlığımızca tüm tedbirler alındı. Bu tedbirlerle birlikte eğitimin aksamadan devam etmesi için Bakanlığımız tarafından gönderilen tabletlerin dağıtımı devam etmektedir. Devletimizin sağladığı desteğin yanında iş dünyasının desteği bizim için çok kıymetli. Öğrencilerimizin geleceğine yapılan katkılar ve yatırımlar gelecekte Karaman’ın yanısıra ülkemizin de gelişimine ivme kazandıracaktır. Eğitime sağladıkları desteklerden dolayı Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan nezdinde tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“Hediye ettiğimiz tabletler öğrencilerimize hayırlı olsun”

Ticaret Borsası olarak eğitime katkı sağladıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ekrem Çavaş, geleceğin güvencesi olan gençlerin eğitimini önemsediklerini belirtti. Ekrem Çavaş, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz de zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde her birimize düşen sorumluluk nispetince bizler de eğitime destek olmak amacıyla böyle bir karar aldık. Hediye ettiğimiz tabletler öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

“Biz birlikte güçlüyüz ve bu süreci hep birlikte atlatacağız”

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ise “Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu biliyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Ticaret ve Sanayi Odası camiası olarak uzaktan eğitim gören ama bilgisayar alacak maddi imkânı bulunmayan öğrencilerimize, tablet hediye etmeye karar verdik. Biliyoruz ki biz birlikte güçlüyüz ve bu süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere dağıtılmak üzere tabletleri Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a teslim etti.