Portekiz´in Braga kentinde gerçekleştirilecek 2. hareketliliğine katılacak 8 öğrenci ve 3 öğretmenlere deneyimlerini aktardılar.

Projenin ilk hareketliliğine de katılan okul müdürü Bülent Karademir, "Projemizin ilk yurtdışı hareketliliği gibi ikinci hareketliliği de amacına uygun olarak tamamlanmış olup, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanlarından öğrencilerimiz Teknik ve kültürel açıdan çok ciddi kazanımlarla yurda dönmüştür. Portekiz’in öğrencilerimiz için sakin ve teknolojik açıdan iyi seviyede bir yer olması, staj faaliyetlerinde öğrencilerimize katkı sağlamış, kültürel ve dilsel olarak da gelişim sağlamalarına imkân vermiştir. Bu kazanımlarını öncelikle okulumuzda daha sonra Karaman genelinde yaygınlaştırma faaliyetleri ile paylaşacaklardır. Projeye katılan öğrencilere ve ailelerine projeye gösterdikleri ilgi alaka ve destek için teşekkür ederim. " diyerek projenin verimli geçtiğini belirtti.

Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından akredite olmuş bir kurum olması nedeniyle her yıl yurt dışında staj faaliyetlerine devam edecek.

Öğrencilerin yurtdışı çalışmaları ve kültürel faaliyetlerinin sunumunun ardından toplantı noktalandı.