“Adımızda Güven Var” sloganıyla her geçen gün kendini yenileyen, tecrübeli öğretmenleriyle yaptığı çalışmalarla velilerin ve öğrencilerin takdirini kazanan, öğrencilerin her alanda gelişmesi için sosyal etkinliklere önem veren, Karaman’da bir fark yaratan Özel Envar Koleji bu yıl da bursluluk sınavı yapacak.

Envar Koleji Müdürü Hasan Hüseyin Korkmaz sınav ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Envar Koleji olarak amacımız öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmektir. Millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Envar Koleji olarak bu zor süreçte öğrencilerimize milli ve manevi değerlerine sahip çıkan; vatanına, milletine, bayrağına ve dinine hizmet edecek bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Ayrıca, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, kendiyle barışık, güven duygusu ve öz denetimi gelişmiş, ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni ve hoşgörüyü esas alan, etkili iletişim kurabilen, sorunlar karşısında alışılmış çözümlerin dışında yaratıcı ve yapıcı çözümler üretebilen bireyler yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Bundan dolayı da Envar Koleji’nde okumanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyoruz.

Bu amaçla Özel Envar Koleji olarak 17 Mart 2018 Cumartesi günü Bursluluk Sınavı düzenliyoruz. Bursluluk sınavımıza Karaman’daki 4, 5, 6. ve 7.sınıflardaki tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz. Sınavımız tamamen ücretsiz olup, sınava giren bütün öğrencilerimize de sürpriz hediyeler vereceğiz. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimiz de burs imkânlarımızdan yararlanacak.”

Özel Envar Koleji’nde yapılacak olan bursluluk sınavı 17 Mart Cumartesi günü 3 oturumda gerçekleşecek, sınava 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri katılacak.

17 Mart 2018 Cumartesi günü saat 09.30’da 4. Sınıflar, 12.00’de 5. Sınıflar, 15.00’te de 6. ve 7.sınıflar bursluluk sınavına girecek. Sınav Günü, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanından saat 09.00, 11.30 ve 14.30 da ücretsiz olarak servis kaldırılacak.

Başvurular online yapılacak olup, başvurular http://www.karamanenvar.com adresinden yapılabilecek.

Online Başvuru: http://www.karamanenvar.com

Adres: Bucakkışla yolu 5.km Çavuşpınarı Köyü 1.Sk. No:172 Karaman

Telefon: 0338 212 04 04 – 0553 125 46 55