Karaman Lisesinde gerçekleştirilen atölye çalışmasına Karaman İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, Ar-Ge biriminde görevli öğretmenler ile okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Çalıştay öncesi bir selamlama konuşması yapan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, hafta sonu olmasına rağmen gönüllü olarak eğitime katılan idareci ve öğretmenlere teşekkür etti. İl Müdürü Mehmet Çalışkan, “Eğitimde, aşk ve heyecanla başarıya ulaşılır. Hiçbir zorunluluğu olmadığı halde bir hafta sonunu mesleki gelişimi için eğitimine ayıran öğretmenler başarıya ulaşır. Sizlere fedakârlık ve çalışma azminiz için teşekkür ediyorum. Heyecanınızı kaybetmemeniz, eğitimle gelişim için her daim kurum olarak sizlerin yolunu açacak, sizlerin gelişimi için eğitimlere devam edeceğiz. Bu eğitimi düzenleyen ARGE birimimize de ayrıca teşekkür ediyor, programın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, çalışma sürecine değinerek bu çalışmanın 31 Ocak-1 Şubat 2022 tarihlerinde Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda uygulanan anket sonuçları doğrultusunda başladığını ifade etti.

Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, “Müdürlüğümüzce yapmış olduğumuz anket sonucu ile 41 okul ve kurumumuzun hazırlık sürecinde olması üzerine Ankara’dan gelen Proje Eğitmeni Onur Çiftçi ile eğitime başlıyoruz. Çalıştayda ev sahipliği yapan Karaman Lisesi Müdürü Hasan Erkan başta olmak üzere Karaman Lisesi çalışanlarına, hafta sonunu ayırarak katılım sağlayan yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve organizasyonda emeği geçen Müdürlüğümüz ARGE personeli öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Proje Eğitmeni Onur Çiftçi, verilen eğitimle katılımcılara proje döngüsü, proje yazımı ve sürece ilişkin detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen çalışma, katılımcıların sorularının cevaplanması ve proje formlarının incelenmesinin ardından tamamlandı.