Yurt genelinde 198 gençlik merkeziyle, üyelerine, ‘Merkezimizde Sen Varsın’ diyen gençlik merkezleri, sanatsal ve bilimsel eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve daha faal bireyler olarak yetişmesini amaçlayan gençlik merkezleri ayrıca birlik, beraberlik ve paylaşım bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi amaç ediniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ise, gençlere sonsuz imkânlar sağlayan gençlik merkezleri için tüm imkânlarını sunmaya devam ediyor.
Yaptığı proje ve etkinliklerle gençlerin yüzünü güldürmeye devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik merkezi üyelerine yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı ‪#‎GençlikMerkezindeyiz etiket çalışmasıyla yüzlerce üyeye hediye tablet göndererek yüzleri güldürdü. Etiket çalışmasına Karaman Gençlik Merkezi’nden katılan Abdulsamet Sarı, gençlik merkezinde en sevdiği çalışmayı yaparken çektiği fotoğrafını ‪#‎GençlikMerkezindeyiz etiketi altından sosyal medya hesabına yükleyerek hediye Lenova tablet kazanan şanslı üyelerden biri oldu. Etiket çalışmasına katılarak hediye tablet kazanan gençlik merkezi üyesi Abdulsamet Sarı ödülünü ise Gençlik Merkezi müdürü Şabettin Gezen’in elinden aldı.‬‬‬‬
Hediye törenine katılan Abdulsamet Sarı, gençlik merkezi faaliyetlerinden oldukça memnun olduğunu ifade etti ve gençlere sağlanan bu imkanlardan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine teşekkür etti.