Bilginin en büyük güç olduğu 21.yüzyılda öğrencileri fen bilimleri, sosyal bilimler ve ilahiyat ilimleri ile buluşturarak daha güçlü bir donanımla yarınlara hazırlayan 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, genç nesilleri okula davet etti.

Okul yönetimi konu hakkında şu açıklamalarda bulundu;

“2017/2018 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda uygulanan fen ve sosyal bilimler proje programı ile 4 yılda sizlere aradığınız eğitimi veriyoruz. Aynı anda hem fen lisesi /sosyal bilimler lisesi hem de imam hatip lisesi eğitimi almanıza olanak sağlıyoruz.

Bilginin en büyük güç olduğu 21.yüzyılda sizleri fen bilimleri, sosyal bilimler ve ilahiyat ilimleri ile buluşturarak daha güçlü bir donanımla yarınlara hazırlıyoruz.

24 kişilik özel sınıflarımız, bilgisayar destekli zengin kütüphanemiz, fizik, kimya, biyoloji, bilgisayar laboratuvarlarımız, amfi salonlarımız, konferans salonumuz, grup çalışma odalarımız, akıl oyunları sınıfımız, nezih yemekhane ve kantinimiz ile kendinizi ev ortamında hissedeceğiniz temiz ve konforlu pansiyonumuzla siz değerli gençleri bekliyoruz.

İstediğiniz bütün alanlarda, sizleri, hedeflediğiniz üniversiteye, alanında uzman, seçkin eğitim kadromuzla hazırlıyoruz. Bu yolculukta Sizlere her türlü desteği verecek olan rehberlik servisimizle, her zaman yanınızda olduğumuzu hissettiriyoruz.

Yazar buluşmaları, söyleşiler, il içi, il dışı geziler, yarışmalar, okuma projeleri ile sizleri hayattan kopmadan, hayatı yaşayarak öğrenmeye davet ediyoruz.

Sizlere masa tenisi, badminton, voleybol,  Basketbol, satranç müsabakaları, havalı tabanca atışı, okçuluk gibi sportif faaliyet imkanları sunuyoruz.

Hedefimiz, kendisiyle ve çevresiyle barışık, mutlu, bilginin güç olduğu bilinciyle öğrenmeyi seven, insanlığa değer katma arayışında olan, donanımlı, sorumluluk sahibi öncü gençler yetiştirmektir.”