Karaman'da Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençleri "Genç Dönüşüm Projesi" kapsamında ALES’ten çıkan öğrencilerden kalem setleri topladı.
Karaman'da Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençleri "Genç Dönüşüm Projesi" kapsamında ALES'ten çıkan öğrencilerden kalem setleri topladı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği projede toplanan setler ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yürüttüğü 'Genç Dönüşüm Projesi' 81 il ve 170 gençlik merkezinde uygulanmaya devam ediyor. "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" sloganıyla yola çıkan proje, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi sağlıyor. Proje kapsamında Karaman Gençlik Merkezi, gençlik liderleri ve gençlik gönüllüleri ile birlikte Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Ales'ten çıkan öğrencilerden Ösym'nin dağıttığı kalem setlerini topladı. Setleri kutuya atan öğrenciler de, projeye katkı sağladıkları için memnuniyetlerini ifade etti.
Gençlik gönüllüleri proje sayesinde gençlerle ihtiyaç sahibi çocuklar arasında köprü olduklarını ifade ederek bu durumdan oldukça gurur duyduklarını söyleyerek, "Gençler hem kendini ifade etme olanağı hem de yardımda bulunma şansı bulmuş oluyorlar. Bize böyle bir projede yer alma fırsatı sunduğu için bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.