ÇOCUK GRUPLARI;

Bu yaz 2 farklı çocuk grubu oluşturulacaktır. İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. sınıfa geçen çocuklar için, 2. grup ise 4. 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için olacak.
 
İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. sınıfa geçen çocuklar için açılacak olan kursta görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacak. Mekan dışı aktiviteler, takım çalışmaları ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecek. Kağıt kalem ile yazılı dersler yapılmayacak.

2. grup ise 4. 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için açılacak kursumuzda görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacak. Mekan dışı aktiviteler ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecek. Ayrıca çocukların İngilizce yazma ve okuma becerilerini geliştirecek şekilde dersler işlenecek.

Her iki çocuk grubu İngilizce Dil Eğitimi kurslarımız hafta içi 3 gün ve toplamda haftada 6 ders saati olacak. Kurs 2 ay sürecek olup, kurs boyunca toplamda 60 ders saati ders yapılacak.

YETİŞKİN GRUBU;

Bu yaz dönemi yetişkin grubu dersleri 2 ay sürecek olup toplamda 75 ders saati şeklinde olacak. 18 yaşından büyük herkes kayıt yaptırabilir.

Ders boyunca görsel, işitsel, yazma ve okuma becerilerini geliştirmeyi hedeflenen İngilizce Dil Eğitimi kursunda, Grammer derslerinden daha çok konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik dersler ön planda olacak. Klasik "Anlıyorum ama konuşamıyorum." gibi söylemleriniz kurs bitiminde son bulacak. 

Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler, Başarı Sertifikası ile ödüllendirilecek ve Avrupa standartlarında geliştirilen Europass Dil Pasaportuna sahip olacaklar.

Yetişkin grubu İngilizce Dil Eğitimi kursu hafta içi 3 gün ve haftada toplam 8 ders saati olacak. Kurs 2 ay sürecek olup, kurs boyunca toplamda 75 ders saati ders yapılacak.

Tüm gruplar için Kurs Başlama Tarihi: 3 Temmuz 2017, Pazartesi
Tüm gruplar için Kurs Bitiş Tarihi: 30 Ağustos 2017, Çarşamba 

Not: Eksik kalan kurs saatlerinin telafisi, kurs tarihleri içerisinde, ortak karar doğrultusunda, kursların toplam saatini tamamlamak üzere işlenecektir. Kurslara kayıt yaptıran öğrencilerin, Karaman Gençlik Kulübü çalışmalarının devam ettirilebilmesine katkı sağlamak amaçlı, belli miktarda bağış yapmaları gerekmekte.

Daha fazla bilgi ve kayıt olmak için NAS AVM karşısındaki Karaman Gençlik Kulübü Derneği binasına bekleniyorsunuz.