Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrenci velileri sınav sistemleri hakkında bilgilendirildi.

TEOG sınavlarının kaldırılmasının ardından yeni uygulanması beklenen ve öğrenciler kadar veliler üzeri de heyecanlandıran uygulamalarla ilgili düzenlenen toplantıda GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar gelecek yeni sistem ne olursa olsun GKV’li öğrencilerin başarılı olacağından şüpheleri olmadığını ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında bu yıl 8.sınıf okuyacak olan öğrencilerin velilerine yönelik düzenlenen toplantıda, eğitim öğretim yılı boyunca derslere girecek olan öğretmenlerin tanıtımı yapıldı. TEOG’un kaldırılmasıyla ilgili değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, TEOG yerine konulacak yeni uygulamalarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını ve öğrencilerin her türlü sınava veya uygulamaya hazır olacaklarını, velilerin bu konuda her hangi bir kaygı yaşamamaları gerektiğini ifade etti. Taşlıyar, Gaziantep Kolej Vakfı’nın eğitimde bir Türkiye markası haline geldiğini ve 54 yıldır ülkenin gelişmesi ve kalkınması yönünde çabalar sarf ettiğini ifade ederek, “TEOG sınavlarının iptalinin ardından Milli Eğitim Bakanlığımız konuyla ilgili gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürmekte, geliştirilecek olan yeni uygulamaları yakından takip etmektek alt yapı ve bilgi birikimine sahiptir. Yeni uygulamaya konulacak olan çalışmalara da kurum olarak hızlı bir şekilde uyum sağlayacak ve öğrencilerimizi bu yönde hazırlayacağız. Kimse myiz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin her hangi bir mağduriyet yaşamaması için elimizden gelenleri yapacağız. Öğrencilerimiz hangi uygulama veya sınav türü olursa olsun bunları başaracaerak etmezsin” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılında derslere girecek olan öğretmenlerle yeni idarecilerin tanıtıldığı toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.