Karaman Gençlik Merkezi “Minik Kalplere Umut” projesi kapsamında Karaman Merkez Güldere Köyü ilköğretim okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen nezaretinde gençlik liderleri ve gönüllü liderler tarafından önceden hazırlanan kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.Gerçekleşen ziyarette minik yüreklerin mutluluğuna ortak olan Gençlik Merkezi personeli, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek uzun uzun sohbet etti.
Yapılan yardımlardan dolayı mutluluğunu dile getiren Güldere İlköğretim Müdürü Uğur Arslanoğlu,” Öncelikle okulumuz öğrencilerine yapılan bu anlamlı yardımlardan dolayı tüm Gençlik Merkezi personeline teşekkür ediyorum. 80 kişilik köy okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin ciddi anlamda yardıma ihtiyacı vardı. Çoğu öğrencimiz okula başladı fakat kırtasiye ihtiyaçlarının çoğunu karşılayamadı. Gençlik Merkezimiz gelerek bizleri sevindirdi. Yardımlarından dolayı tüm Gençlik Merkezi personeline tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güçlü Türkiye’nin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanında olacaklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik Merkezimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüklerini biraz olsun hafifletmek için “Minik Kalplere Umut” projesi kapsamında Güldere Köyü’nde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Umuyoruz ki yaptığımız bu yardımlar sayesinde çocuklarımız okullarında daha başarılı olacak ve gelecekleri için azimle çalışacaklardır” dedi.