Hatuniye Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, 2015-2016 Eğitim öğretim yılında yeni binasında eğitim öğretime başlayacak. 1.Tokilerde bulunan eğitim kampüsünde yer alan  okul binasının yanı sıra 90 yatak kapasiteli uygulama oteli ve pansiyonu da bulunmaktadır. 2015-2016 Eğitim öğretim yılı için öğrenci kontenjanı ise 68 kişi olarak bildirildi.
Okulda Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı, Ön büro dalı ile Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı Servis dalı bulunuyor.  2016-2017 Eğitim öğretim yılı için ise Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında Mutfak (Aşçılık) ve Pastacılık dalları açılması planlanıyor. Öğrencilerin okulda veya işyerinde görecekleri eğitimin tarihleri belirlenirken, her iki birimdeki eğitime ortalama altışar aylık zaman ayrılıyor. Öğrencilerimiz mesleki eğitimine sektörde devam ederken sigortaları okul tarafından yapılıyor  ve yaklaşık 5,5 ay boyunca  asgari ücretin brütü üzerinden yüzde 60 ücret  alıyorlar. 
Liseden yapılan açıklamada Turizm sektörünü seven, bu sektöre ilgi duyan, yatkınlığı olan ve şu günlerde TEOG tercihleri yapan öğrencileri okullarında görmekten ve eğitim öğretimlerine burada devam etmelerinden mutluluk duyacaklarını  belirterek başarılar dilediler.