LYS de elde ettiği başarılarla tüm Karaman halkının takdirini kazanan Uğur Dershanesi SBS yerleşmelerinde de seriyi bozmadı.

Uğur dershanesi öğrencilerinden 17 öğrenci içlerinde İzmir Fen Lisesi de olmak üzere Fen Liselerini, 22 öğrenci Öğretmen Lisesini, 5 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesini, 156 öğrenci Anadolu liselerini, 21 öğrenci Sağlık Liselerini, 3 öğrenci Adalet Lisesini, 73 öğrenci Anadolu İmam Hatip ve Anadolu Meslek Liselerinin çeşitli bölümlerini kazanmıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yön.Kr.Bşk. Ali Konukseven: “Uğur’da başarı bir gelenektir. Disiplinden, eğitimden taviz vermeden her yıl Karaman’ın her köşesinden gelen öğrencilerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sonuçlar açıklanıp öğrencilerimizin gözünde mutluluğu görmek en büyük motivasyonumuz oluyor. Bu yılda ilkelerimizden taviz vermeden öğrencilerimizin başarısı için çalışmalarımızı yapacağız.

Bu yıl lise sınavlarına hazırlanacak 8.sınıf öğrencilerimiz için okullar açılmadan kamp programı düzenlenecektir katılmak isteyen öğrenci ve velilerimizi detaylı bilgi için dershanemize bekliyoruz.” Dedi.