Konu hakkında bilgilendirme yapan Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven:” Halkımızın yoğun talebi ve mevcut eğitim sistemimizin  gereğiÖzel Babaoğlu Anadolu Lisesi 2015 yılı Eylül ayında eğitim öğretime başlayacaktır. Amacımız, ailelerin  Babaoğlu Eğitim Kurumları’ na duyduğu güveni devam ettirmek ve nitelikli bireyler yetiştirmektir. Hem akademik başarı hem de sosyal faaliyetleri dolu dolu gerçekleştiren kurumlarımız, verdiği hizmetin kalitesini artırmaktadır.6 yaşında Babaoğlu Eğitim Kurumları ile tanışan öğrencilerimize  gençlik yıllarını Anadolu Lisemizde yaşatacağız. Okulumuzun bir diğer özelliği ise 2015 Eylül ayında sadece 9. sınıfa değil 10, 11 ve 12. sınıflarımızı da eğitim öğretim vereceğiz. Öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimiz Uğur Dershanesinden detaylı bilgi alıp ön kayıt yaptırabilirler.
Anadolu Lisesinin fiziki yapısı hakkında bilgi veren Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdoğdu:” Eğitim için tüm imkanlarını seferber eden Bifa A.Ş. yönetimi  bu fırsatı bizlere tanıdı. Babaoğlu Kampüsü yaklaşık 36.000 metre karelik bir alanda hizmet vermektedir. Anadolu Lisesi  binamız  3500 metre karelik kapalı alanı ile hizmet verecektir. 16 derslikli lise binamızda dersliklerin yanı sıra fizik,kimya, biyoloji laboratuarları,  bilgisayar laboratuarı, atölyeler, idari odalar, yemek salonu ve eğitimin gereklerini yerine getiren tam donanımlı teknolojik sınıflardan oluşmaktadır.

Eğitim yerleşkemiz, kapalı spor salonumuz, 500 kişilik konferans salonumuz, geniş oyun alanlarımız, parklarımız, hayvanat bahçemiz, yeşilin hakim olduğu  bir  alanda, şehrin gürültüsünden uzak pırıl pırılbir ortamda anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi ile Karaman’ a hizmet edecektir.” dedi.

Ali Konukseven:” 2015 Ağustos ayı sonunda tamamlanıp Eylül ayında eğitim öğretime başlayacak olan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi binasının, velilerimize, öğrencilerimize, okulumuza ve ilimize şimdiden hayırlı olmasını diler; başta Sayın Yılmaz Babaoğlu olmak üzere Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Babaoğlu’ na, Bifa A.Ş. yönetimine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi

HABER MERKEZİ