Gümüş, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “1. dönem TEOG sınavında bir öğrencimiz 120 tam puan almış, 102 öğrencimiz ise farklı 6 dersten olmak üzere yanlışsız ve eksiksiz olarak tam puana ulaşmışlardı. Yoğun bir çalışmanın ardından bu dönem, öğrencilerimizden Büşra Özcan 119 soruya doğru cevap verirken, 125 öğrencimiz de farklı derslerden olmak üzere sorulara eksiksiz doğru cevap vermiştir. Bu sonuçlar okulumuzu, devlet ortaokulları düzeyinde Karaman’ın en başarılı eğitim kurumu yapmıştır.”
Bu sonuçları yeterli görmeyeceklerini ve ileriki zamanlarda ülkemizin en önde gelen okulları arasında yer almak için çaba göstereceklerini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Adem Gümüş, “gelecek yıl daha da başarılı olabilmek için şimdiden öğrencilerimize çeşitli imkanlar sunmaya yönelik çalışmalara devam ediyoruz. İlave yaz kursu ile ara vermeden devam edeceklerini ve yeni eğitim öğretim yılında başarılı öğrencilerimize burs, ücretsiz servis ve yemek gibi imkânlar da sunmayı düşündüklerini” ifade etti.
Adem Gümüş, “Başarıların elde edilmesinde en önemli pay sahibi olan başta okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okulumuza desteklerini esirgemeyen velilere ve özellikle yoğun ve yorucu bir yıl geçirerek başarıyı hak eden öğrencilere teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” şeklinde konuşmasına son verdi.