Ders boyunca görsel, işitsel, yazma ve okuma becerilerini geliştirmeyi hedeflediğimiz İngilizce Dil Eğitimi kursumuzda, Grammer derslerinden daha çok konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik dersler ön planda olacaktır. Klasik "Anlıyorum ama konuşamıyorum." gibi söylemleriniz kurs bitiminde son bulacaktır.
Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler Başarı Sertifikası ile ödüllendilecek ve Avrupa standartlarında geliştirilen Europass Dil Pasaportuna sahip olacaklardır.
Yetişkin grubu İngilizce Dil Eğitimi kursu hafta içi 3 gün olacaktır. 4 Martta başlayacak olan kurs 6 Mayısta son bulacak ve toplamda 75 Ders yapılacaktır.
Kayıt Başlama Tarihi: 25 Şubat 2019, Pazartesi

Tüm gruplar için Kurs Başlama Tarihi : 4 Mart 2019, Pazartesi
İngilizce Dil Eğitim Kursu, Üniversite öğrencilerinin vize tarihlerine denk gelen hafta tatil yapılacaktır.
Kursa kayıt yaptıran öğrencilerin, çalışmalarının devam ettirilebilmesine katkı sağlamak amaçlı, belli miktarda bağış yapmaları gerekmektedir.

ÜCRETSİZ SEVİYE BELİRLEME SINAVI
Lise öğrencileri dahil yaş sınırı olmaksızın ÜCRETSİZ seviye tespit sınavı 4 Mart 2019 tarihinde kulüp binamızda gerçekleştirilecektir.
Daha fazla bilgi ve kayıt olmak için 2. istasyon caddesindeki Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve 03382136869 numarasından uşabilirsiniz.