Özel eğitim öğrencilerin 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başlayan yüz yüze eğitimlerine ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunmak amacıyla Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda toplantı gerçekleştirildi. Karaman merkez ve merkeze bağlı özel eğitim sınıflarında görevli tüm özel eğitim öğretmenleri, Eğitim Hizmetleri Kurul Üyelerinin katılımı ile Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç’ın başkanlığında bir araya geldi.

Toplantı, maske ve mesafe kuralları çerçevesinde başladı. Katılımın yüksek olduğu ve çok verimli geçen toplantıda Kılınç, özel eğitim bölümüne çok önem verdiğini tüm özel eğitim öğretmenlerine ve sınıflarına her türlü desteği vereceğini ifade etti. Toplantıya katılan özel eğitim öğretmenlerini dinleyen Kılınç, okullarında ve sınıflarında aksayan ya da eksik olanları tek tek not ederek en kısa zamanda çözeceklerini dile getirdi.

İl Müdürlüğü olarak yeni bir yazılım üzerine çalıştıklarını kaydeden İ̇smail Kılınç, bu hazırladıkları projeyle birlikte birçok yanlışı ve eksikliği en kısa zamanda çözeceklerini, daha koordineli bir çalışma ortamı sağlanacağını da sözlerine ekledi.

İlk defa böyle samimi, içten ve çözüm odaklı bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade eden öğretmenler İl Müdür yardımcısı Kılınç’a teşekkür ettiler. Toplantıya özel eğitim öğretmenleri yanı sıra Karaman RAM (Rehberlik ve Araştırma Merkezi) Müdürü Yaşar Göktepe’de katılımcı olarak bilgiler verdi.