Okuldan yapılan açıkladama;''Özel Karadağ Anadolu Lisesi olarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki yılın bütün eğitim kurumlarına hayırlı olmasını dileriz.

Bugünün heyecanına özel olarak, okul müdürümüz Ahmet Onuralp etkileyici bir motivasyon konuşması gerçekleştirdi. Ayrıca geçtiğimiz yıl oluk birincisi olan Ebrar Beyza Özkan, hem gururunu hem de tecrübelerini, yaptığı konuşmayla bizlere aktardı.
Yenilenmiş kampüsünde üçüncü eğitim –öğretim yılına başlayan kurumumuz bu kısa süre içerisinde uzman kadrosuyla, düzenli ve planlı çalışmalarıyla ve en önemlisi disipliniyle bir ekol oluşturmuştur.

Amacı eğitim alanında öncü, bireysel farklılıkları gözeten, geleceğin dünyasında lider olacak yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, yetkin ve mutlu bireyler yetiştirmek olan okulumuzun akademik başarıları bizleri be bütün Karaman halkını gururlandırmaya devam edeceğiz.
Bu başarıların kazanılmasında bizlere duyduğunuz destek ve verdiğiniz güven daima en büyük gücümüz oldu. Karaman halkına engin teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz. Daha büyük başarılara sizlerle birlikte ulaşmak için sabırsızlanıyoruz.
Yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı uğurlu olmasını dileriz.''Dendi.