24 Mart 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da 9.10.11. sınıf öğrencileri için, 25 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00'da 8. sınıf öğrencileri için Özel Karadağ Anadolu Lisesi bursluluk sınavı düzenledi.

Öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilginin gösterildiği sınav için Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan ücretsiz servis kaldırıldı.

Lise Müdürü Ahmet Onuralp yaptığı açıklamada; ''Sınava katılımın belirli bir kontenjanla sınırlı olduğu için kayıtlarımızı erkenden kapatmak zorunda kaldık. Bu kadar çok ilgi ve beğeni görmekten dolayı onurlu ve mutluyuz. Değerli velilerimize ve öğrencilerimize gösterdikleri bu yoğun ilgiden ötürü tekrar teşekkür ederiz.” dedi.

Sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta içinde açıklanacağı ve velilerin bilgilendirileceğini söyleyen okul müdürü Ahmet Onuralp; ''Derece yapan öğrenciler için her sınıf seviyesinde %100, %75, %50 ve %25 oranlarında Eğitim Bursu verilecek. Sınav sonuçlarının açıklanması ile beraber erken kayıt dönemi de başlayacaktır. Erken kayıt avantajlarımızdan faydalanmaları için velilerimizi okulumuza davet ediyoruz. Ayrıca sınava giren öğrencilere de sürpriz hediyeler verildi.” açıklamasında bulundu.