Karaman Yunus Emre Ortaokulunda gerçekleşen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu; ”Bugün burada sizin emeklerinizi, öğretmenlerinizin size rehberliğinde hazırlamış olduğunuz projeleri göreceğiz. Milli Eğitimin yaptığı işlerin içinde en önemlisi, en kayıta değer işlerinden birisi bu projeler, bu yaptığınız işler. Bunlar bizim için çok değerli ve çok kıymetli. Bundan dolayı buna emek veren başta buradaki öğretmen arkadaşlarıma, idareci arkadaşlarıma, katkı veren velilerimize ve siz çocuklarımıza çok teşekkür ederim. Böyle bir çalışmanın, böyle bir etkinliğin sizler için yapacağımız, yaptığımız tüm faaliyetlerin özeti ve kıymeti değerlendirilmesi olarak algılıyoruz.  Burada oluşacak bir katılımdaki soru işareti, burada oluşacak bir merak duygusu bizim kazancımız, ülkemizin kazancı bu olacak. Her birinizin yapacağı bir katkı bu memleketin geleceğine katma değer olarak dönecek. Bu yüzden siz ülkemiz için, milletimiz için, mazlum coğrafyalar için bir umutsunuz. Siz birer kıymetsiniz. Siz birer değersiniz. Bu kıymetimizi ve değerimizi iyi yönetmek iyi yönlendirmek için biz çaba gösteriyoruz. Bunun içinde örnek veriyorum öğretmen arkadaşlarıma tekrar tebriklerimi sunuyor, idareci arkadaşlarımı kutluyor ve böyle bir çalışmaya emek verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile davetliler stantları tek tek gezerek projeler ve çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.