İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç ve öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, selamlama konuşmasında öğretmenlerin gerçekleştirdiği çalışmalar sebebiyle kendilerine teşekkür etti. Çalışkan, “eTwinning projesinde yer alan öğretmenleri ve çalışmaları önemsiyoruz. Gönüllü olarak özveriyle gerçekleştirdiğiniz, zaman ayırdığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizler sizlerin elde ettiğiniz başarılardan keyif alıyoruz. İnşallah sayımız artmaya devam eder. eTwinning projeleriniz için siz değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, öğretmenlerimize destek olan okul müdürlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, Karaman’da eTwinning heyecanın devam ettiğini belirterek çalışmalar kapsamında kalite etiketi alan kişilerin arttığını ifade etti.

İsmail Kılınç, “Biz sizlerle beraber bu yola çıktık ve sizlerle bu yolda ilerliyoruz.  eTwinning ailesine katılanların her gün sayısı artıyor. Çok güzel bir seviyeye geldik ve grafiğimiz yukarıya gidiyor. Bu sizler sayesinde oldu. İnşallah Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak ortaya koyduğumuz hedefler katlanarak büyümeye devam eder. Biz projede yer alan her öğretmenimizi bizim için değerli. Bu projeyi yürüten başta Müdürlüğümüz AR-GE birimi olmak üzere özverili çalışmalarından dolayı her bir öğretmenimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program, Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri ile hediye takdimi sonrasında günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.