Rafet Nas İmam Hatip Ortaokulu Hürriyet Mahallesinde Hizmet Verecek

Yapmış olduğu yatırımlarla eğitime katkı sağlayan hayırsever iş adamı Rafet Nas’ın yapımını üstlendiği 21 derslikli imam hatip ortaokulu, bu yıl ilk öğrencilerini karşılayacak. Hürriyet Mahallesinde açılan Rafet Nas İmam Hatip Ortaokulu; Mümine Hatun, Ahmet Yesevi, İbrahim Hakkı Konyalı, Tabduk Emre, Başakşehir, Elmaşehir ve Şeyh Edebali Mahallesi ile çevre mahallelerde ikamet eden öğrencilere de hizmet edecek.

Özel Harekât Polisi Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Asla Unutulmayacak

2017 yılında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekât Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın adının yaşatılacağı 13 derslikli ortaokul ise Cumhuriyet Mahallesinde açıldı.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan İl Müdürü Abdurrahman Kurt, ilimizin eğitim öğretim faaliyetlerinin daha iyi imkânlarla sürdürülebilmesi için Karaman’a iki yeni okul kazandırıldığını ifade etti. Okullara isimleri verilen iki şahsiyetin de örnek alınması gereken kişiler olduğunun altını çizen İl Müdürü Kurt, en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak bu doğrultuda okulun yapımını üstlenen hayırsever iş adamı Rafet Nas’a eğitime sağladığı destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Özel Harekât Polisi Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın görevi başındayken yaptığı kahramanlıklar ve şehadetinin, adının yaşatılacağı okulda eğitim alan öğrenciler başta olmak üzere milletimiz tarafından asla unutulmayacağını vurgulayan Kurt, şehidimizi rahmetle yâd ettiklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt her iki okulun da ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.