Eğitmen Serdar Gözel Karamanlı Gençlerle Buluştu
TC Kalkınma Bakanlığı Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Kalkınma Yönetişim Derneği ve Visa Europa ortaklığında uygulanan 'Paramı Yönetebiliyorum' adı altında Finansal Bilinç Eğitimi Karaman'da ilk kez Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve çalışanlarına verildi. 
Eğitmen Serdar Gözel ise ''Bu eğitimin gelecek için hedeflerimizi, düşüncelerimizi ve hayatımızı olumlu yönde etkileyecegini belirtti. Karaman' da eğitim programının ilki olduğunu ve devamının gelecegini söyleyen Gözel resmi kurumlarımızın, iş adamlarımızın ve derneklerimizin desteklerini ve sponsorluklarını beklediğini söyleyip, bu eğitimi Karaman'lı hemşerilerimize yaymayı planladığını belirtti. Eğitim programı ile ilgilenen değerli kurumların 0539 306 70 15 telefon numarası ile bizlere irtibata geçerek, destekde bulunabilirler'' dedi.

Verilen egitim programının ardından kursiyerler aldıkları egitimin geleceğe yönelik katkı sağlayacağını ve faydalı bir eğitim oluduğunu söyleyip herkesin bu değerli eğitim programından yararlanması gerektiğini vurguladılar.