Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıya Karaman Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Karadeniz, 2015-2016 Okul Sporları faaliyetleri hakkında Beden Eğitimi öğretmenlerine bilgiler aktararak, bu yıl içerisinde yapılacak çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.
İl Müdürlüğü olarak kapılarını sonuna kadar açtıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise; “ İlimiz okullarında eğitim gören çocuklarımızın sportif faaliyetlere daha fazla katılımın sağlanması için Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Farklı spor branşlarında yetenekli öğrencilerimizi keşfetmek, daha fazla gence ulaşmak, gençlerimizi uyuşturucu ve alkolden uzak tutmak için hepimize büyük görevler düşmektedir. Karaman’da spor tesisi anlamında büyük adımlar atılıyor ve atılmaya da devam edilecektir. İl Müdürlüğümüz, antrenörlerimiz ve beden eğitimi öğretmenlerimiz ile birlikte eksikliklerimizi en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Çünkü sizlere ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en iyi ortamlarda spor yaptırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Toplantı, İl Müdürlüğü Spor Servisi personeli Altan Tokmak’ın okul sporları bilgi sistemi hakkında bilgi vermesi ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında okul spor faaliyetlerinde neler yapılacağının planlanmasının ardından sona erdi.