8 yıldır Karaman’da Final Dershaneleriyle birçok öğrenciye eğitim faaliyetleriyle hizmet veren Eğitimci ve ayrıca Konya’dan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Fatih Tekin yine örnek bir hizmeti ilimize kazandırıyor.

Kendi  ismini Karamanla özdeştiren Fatih Tekin, Gazetemize yaptığı  özel açıklamada;’’ Yıllardır bizleri tercih eden öğrencilerimize, Karamanımıza yeni yatırımlarımızla hizmet vermeyi düşünüyoruz. Yaparlar Alışveriş Merkezinin üzerine Özel Tekin Lisesi ve KPSS Kurslarını, Final Dershanelerini yürüttüğümüz mevcut binada da Özel Tekin Ortaokulunu Allah’ın izniyle 2015 eğitim- öğretim yılında faaliyete geçireceğiz. Ayrıca Ankara ilinde de bir şube açmayı da planladık. Şimdiden Karamanımıza hayırlara vesile olmasını dileriz,’’dedi.

Fatih Tekin Kimdir?

1980 yılında Seydişehir’de dünyaya geldi. 1996 Yılında Seydişehir İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.  1997 Yılında Meram Milli Gençlik Vakfında Başkan Yardımcısı oldu. 1999 Yılında Azerbaycan’da üniversite eğitimini almak için gitti. 2001 Yılında Kurduğu Türk Birliğinde Başkan oldu ve 2004 yılına kadar başkanlığı yürüttü. İyi derecede Rusça ve İngilizce bilmektedir, Evli ve 2 çocuk babasıdır. Aynı zamanda Fatih Tekin 8 yıldır Karaman’da Final Dershanelerini işletmektedir ve ticaretle uğraşmaktadır.