Avrupa Birliği Eğitim Programları çerçevesinde hazırlamış oldukları Comenius Projeleri kabul edilen Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu idareci ve öğretmenlerinden oluşan proje ekibi İtalya’ya gidiyor. Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu proje ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Okul Müdürü Muharrem Delen; “Differences Are Our Richnes, Farklılıklar Zenginliğimizdir adlı projemiz kapsamında okulumuz proje ekibinden 7 öğretmen ve 4 öğrencimizle 08–16 Aralık 2012 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek olan proje toplantısına katılacağız. İki yıl sürecek projemiz süresince Avrupa’nın farklı ülkeleri ile işbirliği yaparak, farklı kültürleri tanıma ve farklı eğitim sistemlerini yerinde görme imkânı bulacağız” dedi.

Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu proje ekibini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy yaptığı açıklamada:“Eğitim kurumlarımızın her alanda olduğu gibi Avrupa Birliği Projeleri konusunda da göstermiş oldukları başarılar bizleri mutlu etmektedir. Eğitim kurumlarımız projeler hazırlayarak, yaşadıkları dünyanın sorunlarına duyarsız kalmayan, teknolojiyi ve bilgiyi yönetebilen, demokrasiyi özümsemiş, insan haklarına saygılı bireylerin yetiştirilmesi hedefimize katkı sağlamaktadır. Bu güzel çalışmayı ortaya koyan okulumuzun idareci ve öğretmenlerine, teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.