Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri, kardeş okul  Bucakkışla İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret etti.
Lise Müdürü Mehmet YALVAÇ  ile okula gelen öğrenciler sınıfları gezip , okul hakkında bilgi aldılar. Okulun geçen sene açıldığını ve on köyden 150  kadar öğrenciye hizmet verdiğini söyleyen Okul Müdürü Ersin Özkan,  Bucakkışla köyü hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Kardeş okul olmanın önemini vurgulayan Mehmet YALVAÇ:  ‘ Eğitim sürecinde öğrencilerin farklı düşünebilmeleri ve kendilerine ufuk çizebilmeleri için sadece okulla yetinmemeleri gerekir. Okulumuzda farklı çalışmalar düzenleyerek öğrencilerimize yeni ufuklar çizmeye gayret ediyoruz. Ve etkinliklerimizi elimizden geldiği kadar başka  okullar ile paylaşmaya çalışıyoruz. Bucakkışlayı ve öğrencilerimizi çok sevdik. İnşallah farklı projeler ile de bir araya gelmeye çalışacağız’ dedi.
Öğle yemeğini kardeş okul öğrencileri ile birlikte yiyen Anadolu Lisesi öğrencileri beraberlerinde getirdikleri hediyeleri öğrenciler ile paylaştılar. 
Farklı bir okul ile birlikte olmanın heyecanın yaşayan Bucakkışla Okulu öğrencileri ablalarına teşekkür ettiler. Okul Müdürü Ersin ÖZKAN öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.