Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu’nun girişimleri sonucu KAREV Başkanı Veli Bozkır, Karaman’da özel eğitim ve otizm sınıflarında maddi sıkıntılardan dolayı canlı yayın derslerine katılamayan 7 özel öğrencinin tablet talebini kısa süre içerisinde karşıladı. Cemiyet Başkanı Demirkollu uzaktan eğitim alan özel öğrencilerinin tablet ihtiyacının diğer öğrencilerden çok daha fazla ihtiyaç duyduğunu ve aynı evin içinde kardeşlerinin arasında ki eşitsizliğe maruz kaldıklarını ifade etti.

Demirkollu, bu sorunun az da olsa çözülmesi noktasında bu güne kadar Karaman’da ki 150’nin üzerinde öğrencinin tablet ihtiyacını karşılayan KAREV Başkanı Veli Bozkır ile irtibata geçti. Talebe anında cevap veren Bozkır ilk etapta 7 özel öğrencinin tablet ihtiyacını karşıladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında özel öğrencilerin yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Bozkır, KAREV olarak maddi sıkıntıları olan tüm öğrenciler gibi özel öğrencilere de desteklerini devam ettireceklerini ifade etti.

Başkan Demirkollu tabletleri öğrencilere tek tek teslim ederken, uzun süredir beklediği tabletine kavuşan öğrenciler ise KAREV Başkanı Veli Bozkır’a ve hayırseverlere teşekkürlerini ilettiler.