Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu (MYO) bünyesinde gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinlikleri devam ediyor.
Kariyer Günleri kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Demir Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Demir, bir hekim olarak “Tıbbi Tanıtım Uzmanları” ile olan ilişkilerini anlatarak, meslek yaşantısına dair birikimini ve tecrübelerini paylaştı.

KMÜ Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunun yeni bölümlerinden Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programı öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Ali Demir, öğrencilere mezun olduktan sonra başlayacakları meslekte karşılaşacakları sorunları anlattı ve meslekleri ile ilgili bilgi verdi.

Etkinlikte ayrıca Prof. Dr. Ali Demir’in de rol aldığı bir canlandırmayla (Role Play) Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programı öğrencileri, ortamlarını daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar’ın, Prof. Dr. Ali Demir’e teşekkür plaketi vermesiyle etkinlik sona erdi.