Kartal Belediyesi ile Marina Dragos Yelken İhtisas Külübü işbirliğiyle başlatılan Kartal Yelken Yaz Okulu’nda eğitim alan çocuklar sertifika aldı.

Kartal Belediyesi ile Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle Kartallı çocukları, deniz sporlarıyla tanıştırma düşüncesi ile başlattığı Ücretsiz Yelken Yaz Okulu’nda 2017 sezonu sona erdi. 3 Temmuz 2017’de başlayan Kartal Belediyesi Ücretsiz Yelken Yaz Okulu 2017 sezonunda eğitim alan çocuklar, yaz tatillerini hem eğlenceli hem de fiziksel ve ruhsal gelişimlerine büyük katkılar sağlayan bir aktivite içinde yer alarak değerlendirdiler. Eğitimlerini tamamlayan, 8 - 11 yaş arası 70 çocuk Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ile yelken kulübü yetkilileri ve aileler ile kursiyer öğrenciler katıldı. Törende konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, “Dragos yelkencilik için en ideal yer. Hem Kartal Belediyesi hem de Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü çocuklarımızın bu işi öğrenmesi için özel çaba sarf ediyor. Bu yıl kış sezonunda da çalışmaları devam ettirmek kararı verdik” dedi. Yapılan konuşmaların ardından eğitimi tamamlayan çocuklar sertifikalarını aldı.