Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunun bahçesinde çuval yarışı, su içinde elma yeme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma, yoğurt yeme gibi oyunlar oynayan mezunlar, gün boyu sıcak bir ortamda sohbet edip canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Okulun öğretim elemanlarıyla mezunlar, oyunlara birlikte katılarak unutamayacakları bir mezuniyet programı gerçekleştirdiler. Sac böreği, etli pilav gibi ikramlar gün boyu sürdü.

25 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de başlayıp 20.00’e kadar süren programa Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kazım Karabekir Kaymakamı Kamil Güzel, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, üniversitenin Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci ve tüm daire başkanları katıldı.

Yüksekokul bünyesinde öğrenciler arasında yapılan voleybol ve masa tenisi turnuvalarında şampiyon olan öğrencilere ve gün boyu süren eğlenceli oyunlarda birincilik kazananlara, hediyeleri ve şampiyonluk kupaları verildi.

Ödüllerin dağıtılmasının ardından Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen mezunlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Rektör Gökmen’in, mezunların aileleriyle ve programda ikram hizmetlerini yapan personelle de ilgilenip teşekkür etmesi büyük takdir topladı.

Mezunların aileleri ve üniversite personelinin, mezuniyet gururunu birlikte yaşadığı programın ardından Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve tüm daire başkanları, yeni yapılan Kazım Karabekir MYO inşaat alanını gezerek incelemeler yaptı.