Toplantıya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Murat Şahintürk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Uzm. Aliye Kıray, Öğrenci Konseyi Başkanı Gökhan Özen, KMÜ Öğrenci Topluluklarının başkanları ile fakülte ve yüksekokul temsilcileri katıldı.

Toplantıda 13 Nisan-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “8. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri”nin duyurusu yapılarak etkinlik programında yer almak isteyen öğrenci topluluklarının faaliyet planlarını en geç 20 Mart’a kadar üniversiteye bildirmeleri istendi

6. Geleneksel Çanakkale Gezisi

Üniversitenin bahar yarıyılı etkinlik programında KMÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek Geleneksel Çanakkale Gezisi de yer alacak. Gezi, 17-19 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenecek ve 250 kişilik kontenjanı olacak.

KMÜ Tanıtım Günleri

8. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında üniversitede gerçekleştirilecek önemli bir etkinlik de KMÜ Tanıtım Günleri olacak. Üniversite Rektörlüğü tarafından 21-22 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan tanıtım günleri kapsamında il protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileri ile ortaöğretim öğrencilerine iki gün boyunca çeşitli yönleriyle üniversite tanıtılacak.

KMÜ’de Kültür, Sanat ve Spor Etkinliklerinin bitimiyle 2014-2015 bahar yarıyılı da sona erecek.