Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) de stant açtığı fuara 25 üniversite ve 2 bine yakın öğrenci katıldı. Bağcılar Gençlik Merkezinde 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen fuara İstanbul’da yaşanan olumsuz hava koşullarına rağmen ilgi büyük oldu.

Üniversite Tanıtım Fuarı’nın açılışını Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz yaptı. Üniversite temsilcileri, ilçe protokolü, davetliler ve vatandaşların da katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından üniversite stantları gezildi.

Üniversiteye hazırlanan adayların tercihlerini yaparken doğru karar vermelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen fuarda öğrenciler, üniversitelerle aynı ortamda buluşmanın yanı sıra kendilerine verilen tanıtıcı dokümanlarla yükseköğretim kurumları ve eğitim olanakları hakkında merak ettikleri konuları öğrenme şansı buldular.

Bağcılar Üniversite Tanıtım Fuarı’nda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Murat Beyaz ve Nefise Yüksel temsil etti. Fuar, tüm üniversite temsilcilerine katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.