Dolu dolu bir Mart ayı geçiren Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde son hafta da önemli etkinlikler yer alıyor.
Fitness Salonu ve Spor Şenlikleri Açılış Töreni

24 Mart Pazartesi günü saat 11.45’te BESYO Spor Kompleksinde fitness salonunun açılışının ardından Spor Şenliklerinin açılış maçları yapılacak ve hentbol, street hentbol, futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, badminton ve satranç olmak üzere dokuz temel spor branşında öğrenciler ile personeller mücadele verecek.

Gazeteci Yazar Abdurrahman DİLİPAK KMÜ’de

24 Mart Pazartesi günü saat 15.00’te “Küresel Dünyada Yeni Güç Türkiye” başlıklı bir konferans vermek üzere Gazeteci Yazar Abdurrahman DİLİPAK KMÜ’de olacak. KMÜ Münazara Öğrenci Topluluğunun düzenlediği etkinlik İBBF Karamanoğlu Mehmetbey Konferans Salonunda yapılacak.

Bartın Üniversitesi Rektörü KMÜ Öğrencileriyle Buluşacak

26 Mart Çarşamba günü saat 14.30’da Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN, KMÜ öğrencileriyle bir araya gelecek. Prof. Dr. KAPLAN, KMÜ Edebiyat Fakültesinin davetlisi olarak İİBF Piri Reis Amfisinde “Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşı” konulu bir konferans verecek.

(Prof. Dr. Ramazan KAPLAN Kimdir: Bartın Üniversitesi Rektörü. 2001 yılından beri Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi fakülte yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı "Kültür ve Edebiyat Eserleri Yayın Danışma Kurulu" ile Millî Eğitim Bakanlığı "Danışma ve Yayın Kurulu" üyesidir. Millî Eğitim Bakanlığının "Acil Eylem Plânı"nda yer alan müfredat programlarının yenilenmesi konusunda yürütülen çalışmalar çerçevesinde "İlköğretim ve Orta Öğretim Düzeyinde Öğretim Programları Tasarımı Projesi"nde Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı Programının hazırlanmasında proje genel koordinatörü olarak çalıştı. 2005’te Milli Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Akademisi Başkanı oldu.)

“Türkiye Sevgisi İmandandır”

27 Mart Perşembe günü saat 15.00’te ise Gazeteci-Yazar Ebubekir KURBAN, KMÜ’de olacak. KMÜ Genç Vizyon Öğrenci Topluluğunun davetiyle İİBF Karamanoğlu Mehmetbey Konferans Salonunda öğrencilerle buluşacak KURBAN, “Türkiye Sevgisi İmandandır” konulu bir konferans verecek.

(Ebubekir KURBAN Kimdir: Gazeteci, yazar, aktivist, Mavi Marmara gazilerinden… Gerçek Hayat Dergisi’nde Bekir Fuat müstearıyla söyleşileri yayınlanıyor. “Baba Adı Adem Ana Adı Havva” isimli söyleşilerini topladığı bir kitabı, bir de yakın zamanda çıkan “İsmet Saat Kaç?” isminde kitabı var.)