İlk Söyleşi Kenan Gökçe’den Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kenan Gökçe ile söyleşi düzenlenecek.

KMÜ Genç Araştırmacılar Topluluğu tarafından organize edilen Kenan Gökçe söyleşisi 10 Aralık’ta yapılacak. Karamanoğlu Mehmetbey Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan söyleşi saat 14.00’te başlayacak. 

KENAN GÖKÇE KİMDİR?

1973 yılında Uşak'ın Sivaslı ilçesinde doğdu. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulundan mezun olduktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşlarda uzman olarak görev yaptı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde eğitim yönetimi ve denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Ardından Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Halen aynı üniversitede genel sekreter yardımcısıdır.

İlk romanı olan ‘Mutluluğun Rengi Siyah’ Ekim 2013'te yayımlandı. 

Cevat Varlı ile Şiir Dinletisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Cevat Varlı ile söyleşi ve şiir dinletisi düzenlenecek. 

KMÜ Genç Araştırmacılar Topluluğu tarafından organize edilen Cevat Varlı ile söyleşi ve şiir dinletisi ise 16 Aralık’ta yapılacak. KMÜ Sağlık Kültür Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan söyleşi ve şiir dinletisi saat 14.00’te başlayacak. 

CEVAT VARLI KİMDİR?

10 Nisan 1970’te Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. İstanbul, İzmir ve Trabzon illerinde bulundu. İlk yazısını 1986 yılında kaleme aldı. 2011 yılında Ahmed Yesevi hatırasına, genç şairlerin katılımıyla uluslararası Medeniyet Varisleri şiir albümü yayımlandı.