Karamanoğlu Mehmet Bey İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşık bir yıldır kesintisiz olarak Kombidig adlı duvar gazetesi çıkarıyorlar. Gazetenin editörlüğünü yapan Matematik Öğretmeni Hikmet Kurt, hiç olumsuz haber yapmadıkları duvar gazetesinde ana hedeflerinin olumlu haberlerle öğrenci ve velilere yönelik bir yayın anlayışı benimsediklerini söyledi. Kurt,  bu yayın anlayışı nedeniyle okul öğretmen, öğrenci ve velilerinin ilgisini çektiklerini dile getiren Kurt, Türkiye’de yayın yapan yerel ve ulusal basının da yapıcı haberlerle topluma çok şey kazandıracağına dikkatleri çekti.

Haber yapan öğrencilerle habere konu olan öğrencilerin de memnun olduğunu sözlerine ekleyen Kurt, facebook sayfasından paylaşılan haberler ile de velilerin Kombidig duvar gazetesini takip ettiklerini söyledi.

Haberin mutfağında yer alan öğrencilerden Zehra Küçüker, 1 yıldır yaklaşık 34 kez yayınlanan duvar gazetesinin kendisine ve arkadaşlarına farklı bir heyecan yaşattığını, tecrübe kazandırdığını söyleyerek okuldan mezun olsa da bu tür bir çalışmanın içinde olmak istediğini belirtti.


DAHA ÖNCE SİTEMİZDE KOMBİDİG İLE İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ