İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy Köy Okullarını Ziyaret Etti

Müdürlükten yapılan açıklamada;''''İl Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Aksoy 17 Ekim 2012 Pazartesi günü Şube Müdürü M.Akif Duman ile birlikte merkeze bağlı Bayır, Ada, Kalaba, Akçaalan ve Yukarı Kızılca köylerindeki okullarımızı ziyaret etti.

Ziyarette okul müdür ve müdür yetkili öğretmenlerden okul hakkında detaylı bilgi aldı.  Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, amaçlarının köyde okuyan öğrencilerin eğitim ve yaşantılarıyla alakalı durumlarını yerinde tespit etmek, köy okullarında görev yapan öğretmenlerin çalışma koşulları ve durumlarını yerinde görerek, moral ve motivasyonlarını arttırmak olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Aksoy öğretmen ve idarecilere hitaben yaptığı konuşmada; “Ziyarette öncelikli amacımız öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak, istek ve ihtiyaçlarınızı yerinde tespit edip elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Biz şuna inanıyoruz ki sizin ihtiyaçlarınızı karşılar ve sıkıntılarınızı giderirsek buna paralel olarak eğitimde hedeflediğimiz başarının geleceğine inanıyoruz. Amacımız ilimizde ki eğitim kalitesinin artmasını sağlamak. Bunun için de en büyük yardımcımız siz öğretmenlerimiz, velilerimiz ve idarecilerimizdir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.”dedi.