Halk Bankası Karaman Şubesi Müdürü Veysel Ülker ve Karaman KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan'ın bilgi vereceği bilgilendirme toplantısı Odamız Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri  ve konuyla ilgilenen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay toplantı açılış konuşmasını yaparak “Halk Bankası Karaman Şubesi Müdürü Veysel Ülker ve Karaman KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan'a toplantıya katılımları için teşekkür etti.”
Halk Bankası Karaman Şube Müdürü Veysel Ülker toplantıda; KOSGEB Desteklerinden yararlanmamış esnaflara Halkbankası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi ortaklığında sıfır faizli 30.000 tl lik kredi ve 30 yaşın altında olup KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programını tamamlayıp yeni girişimci desteğinden yararlanmayan girişimcilere oluşturulan sıfır faizli 100.000 tl lik kredi konularında bilgiler verdi. Ayrıca Halk Bankası Müdürü Veysel Ülker  bu imkandan 01/12/2015 tarihine kadar borcu olan üyelerimizin yararlanamayacağına dikkat çekti. Ardından KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan  girişimcilere yönelik KOSGEB'e ait desteklerin limit güncellemeleri ve  esnaflara  kullandırılacak olan kredileri kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.
Halk Bankası Karaman Şubesi Müdürü Veysel Ülker'in sunumuyla başlayan bilgilendirme toplantısı  KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan'ın sunumu ve soru cevap bölümüne geçilmesiyle sona erdi.