Ufka Yolculuk Yarışmalarının tüm Türkiye’de aynı saatte organize ettiği “Kur’an’la Bir Saat Başbaşa” programı Aktekke Camiinde 13:30-14.30 saatleri arasında dün icra edildi.
      Programda Karaman İl Müftülüğü Vaizi Hasan Acar, Kur’an’ı Kerim’in öneminden bahsederken     “Kur’an’ı Kerim’i okuyarak, anlayarak, yaşayarak hayatımızın Cenab-ı Allah’ın rızasına uygun bir şekilde düzenleneceğini, Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmanın büyük öneme sahip olduğundan bahsetti.
      Ufka Yolculuk Karaman il temsilcisi Yüksel Recep Işık, konuşmasında KAB(Kur’an’ın Anlamıyla Buluşma Platformu) Platformunun Türkiye geneli yaptığı bir ankette Türk toplumunun %5’lik bir kesiminin düzenli Meal okuduğudunu, bu sene düzenleyecekleri  Ufka Yolculuk Meal Bilgi Yarışmalarıyla toplumda düzenli Kur’an’ı Kerim Meali okuyan sayının artacağından bahsetti.Yarışmayla ilgili detaylı bilgi veren Yüksel R. Işık,  kayıtların www.ufkayolculuk.com sitesinden yapılabileceğini ve ayrıca yarışmaya katılan 10 kişye çekilişle umre yada Müslüman bir ülkeye seyahat hediye edileceğini belirtti.
    Program çıkışında ikramlarla program tamamlandı.