Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda yapılan final yarışmasına, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, okul idarecileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu Lisesi, Karaman Anadolu Lisesi, Ermenek Uysal - Hasan Kalan Fen Lisesi, Ermenek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yarıştı.

Kıyasıya bir mücadelenin ve heyecan dolu anların yaşandığı finalde öğretmenlerden oluşan üst kurul tarafından öğrencilere toplam yirmi soru yöneltildi. Yarışmanın sonunda 180 puan alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi bütün rakiplerini geride bırakarak birincilik ipini göğüsledi. İkinciliği, 160 puanla Karaman Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise 150 puanla Ermenek Uysal - Hasan Kalan Fen Lisesi elde etti.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler hediyelerini İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt’tan aldılar.

İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri birinci olarak gördüğünü belirten Kurt, öğrencilerin hepsini tebrik etti, öğrenim hayatlarında başarılar diledi.