İstanbul’da bulunan Vakıf Üniversiteleri ve Devlet Üniversiteleri Öğrenci Konseyi Başkanlarını Lütfi ELVAN’ı ziyaret etti.  
Türk Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi ELVAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi almak üzere TBMM’ne ziyarette bulunan Öğrenci Konseyi Başkanlarından oluşan heyeti Plan ve Bütçe Komisyonu toplantı salonunda kabul etti.  
 Ziyarete İstanbul’da eğitim öğretim veren Vakıf ve Devlet Üniversiteleri öğrenci konseyi başkanlarından oluşan 25 kişilik grup katıldı.  Öğrenci Konseyi Başkanlarını İstanbul Milletvekili ve Milli Eğitim Eski Bakanı Ömer DİNÇER bey ile birlikte kabul eden Lütfi ELVAN, komisyonun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, öğrenciler tarafından Türkiye’deki eğitim sistemi ile Yüksek Öğretim Kurulu ve Üniversitelerin problemleri, öğrenci konseyi seçimleri ve güncel siyasi gelişmeler hakkında sorulan sorular sayın Ömer DİNÇER ve Lütfi ELVAN tarafından cevaplandırılarak Öğrenci Konseyi Başkanları bilgilendirildi. Öğrenciler de ziyaretin çok yararlı geçtiğini ve sorunları ile ilgili konularda TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Milli Eğitim Eski Bakanı’ndan detaylı bilgi alma mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.