Gücümüzü Üyelerimizden ve Haklı Mücadelemizden Alıyoruz.

Arabaşı ikramının yapıldığı toplantıda bir konuşma yapan Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir: “ Memur-Sen ülkemizin en büyük memur sendikasıdır.  On bir iş koluyla, 600 bin üyesiyle biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin ferdi olmak bizlere güç ve gurur vermektedir. Gücümüzü sizlerden, üyelerimizden ve haklı mücadelemizden alıyoruz. “dedi

Toplu sözleşme yasasının geciktirilmesini eleştiren Özdemir, konuşmasına şöyle devam etti: “Toplu sözleşme sürecinde böyle büyük bir camianın talepleri elbette göz ardı edilemez. Referandumda geçmesi için ter döktüğümüz ve kazanıma dönüştürdüğümüz toplu sözleşme yasasının uzaması bizim kararlılığımızı etkilemeyecektir. Bu kazanımı elde eden bizler toplu sözleşme masasında da tüm memurların  ve üyelerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız. Ama dileğimiz odur ki bir an önce yasa istediğimiz şekilde çıkar ve sözleşme süreci bir an önce başlar.

Karaman’da da sorumlu ve etkili sendikacılığımızın gereği olarak Memur-Sen çatısı altında bir birimizden aldığımız güçle önemli işler yapmaya devam ediyoruz. Sayımızı, birlik ve beraberliğimizi artırıp ortak değerlerimiz için mücadeleden asla vaz geçmeyeceğiz.”

Başkan Özdemir’in konuşmasının ardında birim başkanlarından Sağlık-Sen Başkanı İdris Güneş, Toç-Bir-Sen Başkanı Mikail Duman, Büro-Memur-Sen Başkanı Cavit Bardak,  Bem-Bir-Sen Başkanı  Süleyman Tartan, Birlik Haber-Sen Başkanı Mustafa Şentürkoğlu, Bayındır- Memur-Sen Başkanı Soner Özyavuz, Kültür-Memur-Sen Başkanı Ahmet Kolcuoğlu, Ulaştırma-Memur-Sen Başkanı İrfan Keleş, Enerji-Bir-Sen Başkanı Yusuf Arı , düzenlenen bu tanışma ve kaynaşma toplantısından duydukları memnuniyeti dile getirerek birimleri  ile ilgili bilgi verdiler, yönetim kurulu üyelerini tanıttılar.