Piri Reis Kültür Merkezi’nde, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü ve Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeniay ve Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Başkanı Osman Avcıoğlu’nun konuşmalarıyla devam etti.
Açılış konuşması yapan Yeniay, eğitim için tüm imkanları seferber ettiklerini söyleyerek; “Her anne baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak okuma ve faydalı bireyler olmasını ister. Bu işte büyük bir özveriyle tüm imkanlarını seferber eder. Bizde Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları ve ekip arkadaşlarımızla kurum bilinciyle geleceğimizin evladı çocuklarımızın hak ettikleri eğitim ve öğretimi için tüm imkanlarımızı seferber ettik.” dedi.
Ardından, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıoğlu, öğrenci velilerinin ilgi ve alakasından dolayı okul kapasitesinin tam dolduğunu söyleyerek herkese teşekkür etti ve Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları hakkında bilgi verdi.
Konuşmasını tamamlayan Avcıoğlu, Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Karaman Şubesi okul müdürüne ve öğretmenlerine tek tek plaket takdim etti.
Daha sonra program, karne takdimi, öğrenciler tarafından defile, Mevlana gösterisi, İngilizce şarkı, jimnastik hareketleri, mehteran takımı, dans gösterileri ve öğrencilerin söylediği şarkılar ile sona erdi.