"Müdür Amca"nın Anasınıfı Öğrencileriyle Oyunu
  
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna ziyaret gerçekleştiren Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu öğrencilerin etkinliğine katılarak onların oyunlarına ortak oldular.
 
Zaman zaman okul ziyaretlerinde bulunan Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunu ziyaret etti. Çocukların oyunlarına ve boyama etkinliğine katılan Sultanoğlu öğrencilere çalışmalarında yardımcı oldu. Bazı öğrencilerin etkinlik esnasında İl Milli Eğitim Müdürüne “Müdür Amca” diyerek kendisinden yardım istediği görüldü.

Çocukların sıcak davranışlarıyla ders boyunca bir arada olmanın kendisine de keyif verdiğini bildiren Sultanoğlu, oyunun çocukların hayatındaki önemine dikkat çekerek “Çocuklarımız hayatı öncelikle oyunlarla tanıyacak, oyun oynamayan çocukların hayat algıları ve sosyal ilişkileri sağlıklı gelişmeyecektir. Oyuncaklarını paylaşmayan çocuk, geleceğini yalnız geçirmeye adaydır. Gelişim dönemlerinde oyuna yeteri kadar yer vermeyen çocuklar hayatı mutlu yaşayamazlar.” dedi.