Özel Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumları’nın düzenlemiş olduğu 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerini kapsayan bursluluk sınavı, Karaman halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Kurum binasında gerçekleştirilen sınav, öğrenciler HES kodları kontrol edilerek, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uygun bir gerçekleşti.

Gösterdikleri ilgiden dolayı Karaman halkına teşekkür eden Özel Nişantaşı Eğitim Kurumları yetkilileri yaptıkları açıklamada: “Karaman halkına, Özel Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumları’na göstermiş oldukları ilgiden ve okulumuza vermiş oldukları değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sınavlarımız Maske –Mesafe ve Hijyen kuralları çerçevesinde seyreltilmiş sınıflarda yapılmış olup öğrencilerin sınav başvurusu esnasında sisteme girdikleri HES kodları sınav sabahında sorgulanmıştır.

Özel Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumları Giriş ve Bursluluk sınavlarımıza yoğun ilgi gösteren velilerimize, ter döken öğrencilerimize, sınavın organizasyonunda görev alan idareci, öğretmen ve personelimize teşekkürler” denildi.