Karaman’da eğitim sektöründeki faaliyetlerine devam eden Nişantaşı Eğitim Kurumları, alanında uzman kadrosuyla 2 Ağustos’ta başlayacak olan ücretsiz yaz kurslarına sizleri bekliyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “Üniversite sınavına hazırlanan kıymetli öğrenciler, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde başarınıza eşlik etmek için Nişantaşı Eğitim Kurumları olarak TYT-AYT sınavında yeni nesil sorularla alanının duayeni öğretmenlerimiz ile eğitim vermeye hazırız.

2 Ağustos’ta ücretsiz yaz kurslarına sizleri bekliyoruz. 13 Eylül’de sınıf derslerimiz başlayacaktır. Her ders branşında uzman öğretmenler tarafından verilmekte ve her dersin sonunda ödevlendirme yapılmaktadır. Haftalık olarak, öğrenciye özel çalışma programı rehber öğretmen tarafından verilmektedir. Öğrencilerimiz kursta öğretmenleri tarafından, evde velilerimizin iş birliğiyle 7/24 takip edilmektedir. Dönem içerisinde periyodik olarak LGS kurum denemeleri ve Türkiye Geneli deneme sınavları ücretsiz yapılmaktadır. İyi bir gelecek için her zaman yanınızdayız” ifadelerine yer verildi.