KAREV Vakfında gelenek haline gelen, Ankara’da üniversite eğitimine başlayan Karamanlı öğrenciler ile önceki yıllarda Ankara’ya gidip eğitimlerini sürdüren öğrenciler bir araya geldi. Tanışma yemeği 6 Kasım 2022 Pazar günü KAREV Vakıf merkezinde gerçekleşti.

100'ün üzerinde öğrencinin katıldığı toplantıda Öğrenci Birliği Başkanlığına (AKÖB) halen başkan olan Nagihan Metin yeniden seçildi. Nagihan Metin seçim sonrası arkadaşlarına güzel mesajlar içeren bir konuşma yaptı. Ardından, KAREV Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu burs komisyonunun çalışmaları ve burs başvurularının değerlendirilmesi konusunda açıklayıcı bilgiler verdi.KAREV Yönetim Kurulu Başkanı Veli BOZKIR ise konuşmasında; bu yıl 90 öğrenciye aylık 1.000 TL burs verilmeye başlandığını, öğrencilerin daha aktif olmalarını, Vakıf merkezinde İngilizce kursunun başlatılacağını, konservatuardan mezun olan arkadaşlarla keman ve gitar derslerinin verileceğini, 2023 yılında Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yılı münasebetiyle öğrencilerden proje önerilerini beklediklerini, tüm öğrencilerin katılımıyla Çanakkale Gezisinin yapılacağını ve diğer vakıf çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Son olarak KAREV Vakfına emek veren herkese iyi dileklerde bulunan Veli Bozkır sonsuz teşekkürlerini iletti.

 Öğrencilere, DURU Bulgur’un katkılarıyla, Sema Erdoğdu’nun nezaretinde vakıf gönüllüsü Şinasi Çalı ve öğrenciler el emeğiyle hazırladıkları yöresel lezzet olan Batırık ikram edildi ve toplantı sona erdi.